iKnow

iKnow erbjuder en stor mängd utbildningsavsnitt inom ledarskap och personlig utveckling. Avsnitten har formen av korta videoföreläsningar som du ser direkt på din dator eller i din mobil.

Inloggningsuppgifter

Dina inloggningsuppgifter till föreläsningarna är din e-postadress med lösenordet Vindeln. Kontakta HR-avdelningen om du saknar användarkonto. Du har även tillgång till föreläsningarna i din mobil (se längre ned på denna sida). Erbjudandet gäller endast chefer.

Kategorier

De fyra kategorierna Chefskap, Ledarskap, Personlig utveckling och Praktisk arbetsrätt innefattar var och en ett antal fristående utbildningsprogram, som sedan i sin tur är uppdelade på ett antal korta videoklipp. För mera information klicka på respektive bilder.

Chefskap
Chefen är arbetsgivarens representant i det dagliga arbetet. Chefen måste känna till och följa gällande regelverk avseende bland annat arbetsrätt, arbetsmiljö och att motverka diskriminering. Men även att hålla medarbetarsamtal, sätta löner och rekrytera vid behov. Om detta och mera går det att lära sig här.


Ledarskap
Ledarskapet handlar om att skapa förutsättningar för att medarbetarna ska må bra, växa i sina roller och prestera så bra som möjligt i linje med verksamhetens mål. Detta förutsätter god kommunikation, målarbete, konfliktlösning, stresshantering och mycket annat som behandlas här.


Personlig utveckling
I denna kategori finner du utbildningsavsnitt som i första hand är avsedda att hjälpa dig förbättra din egen prestation i vissa avseenden. Det kan t ex handla om hur du blir framgångsrik kommunikatör eller förbättrar din effektivitet i arbetet. Ämnen som mindfulness, presentationsteknik, öka din karisma, framgångsrik med språket samt yoga berörs här.


Praktisk arbetsrätt
Kvartalsvis uppdatering av aktuella arbetsrättsliga frågor. Varje uppdatering behandlar nya AD-domar samt en aktuell arbetsrättslig fråga. Riktar sig till både den som arbetar regelbundet med arbetsrättsfrågor och vanliga linjechefer.

 

Även i mobilen

Genom att ladda ner appen iKnow Mobile från Google Play eller App Store kan du även se föreläsningarna i din mobiltelefon.

För inloggningsuppgifter se längst upp på denna sida.


 

Kontaktperson: Tom Norrgård