Kontakt

Vill du nå kommunen eller någon av dess olika förvaltningar, är du välkommen att göra ett besök, ringa eller skicka e-post.

Tänk på att skriftlig kommunikation med Vindelns kommun (även e-post, sms, ljudfil etc.) blir allmän handling och kan komma att diarieföras.

E-post

Vill du skicka e-post till någon av kommunens anställda, skriver du så här: fornamn.efternamn@vindeln.se Om personen jobbar inom skolan är adressen fornamn.efternamn@edu.vindeln.se

Om förnamnet eller efternamnet innehåller bindestreck, använd det i adressen. Om personen har dubbla efternamn utan bindestreck, skriv dem efter varandra utan punkt emellan.

Använd inte bokstäver med ringar, prickar och accenter som till exempel å, ö, é. Skriv i stället a, o, e.

Telefon

Ring växeln 0933-140 00

Växeln erbjuder även information om kommunens service och tjänster, guidning på webbplatsen, och hjälp med e-tjänster och blanketter med mera.

Kommunkontoret

Kommunalhusvägen 11
922 81 Vindeln
Tel: 0933-140 00
E-post: vindelns.kommun@vindeln.se

Hitta till kommunkontoret, länk till karta

Besök under coronapandemin

För att minska risken för smittspridning av coronaviruset är kommunhuset stängt för oanmälda besök från och med den 27 april 2020 och tillsvidare. Vi träffar dig gärna, men då efter tidsbokning.

Har du ett bokat besök?

Kom till kommunhusets huvudentré. Den du har bokat tid med tar emot dig vid ytterdörren.

Om du känner dig sjuk, ring och avboka din tid. Har du inte möjlighet att komma till kommunhuset försöker vi så långt det går att hjälpa dig via telefon. 

Har du inte ett bokat besök?

Ring för att boka en tid om du vill träffa någon av oss. Ring till kommunens växel 0933-140 00 för att bli hänvisad till rätt tjänsteperson. Kom ihåg att du även kan få hjälp med dina ärenden via mina sidor, e-post eller telefon.

Tack för att vi hjälps åt för att skydda varandra!

Tänk på att hålla avstånden, tvätta händerna och vara rädd om varandra.

 

 

 


 


Kontaktperson: Maria Höglund