Simhallen informerar om begränsat insläpp

Simhallen inför från och med den 18 september begränsat insläpp. Detta för att hjälpa till med att minska smittspridning av coronavirus covid-19. Vi ser till att max 40 personer samtidigt uppehåller sig i simhallen. Om antalet överstiger får besökare vänta tills det blir färre.
Vi rekommenderar dessutom att man inte är mer än fem personer i dambastun samtidigt och sex personer i herrbastun, eftersom den har fler lavar. Detta för att kunna upprätthålla avstånden.
 
Personalen kommer inte att agera ”poliser”, i dusch- och omklädningsrum, utan vi vädjar till dig att du tar personligt ansvar och hjälper till att hålla avstånd.
 

Vattengymnastiken Lätt o lagom på måndagar 15-16 Start 5/10 

Här kommer vi att begränsa insläppet till 12 personer/avdelning.
För att vara säker på en plats, måste man anmäla sig inför varje tillfälle. Anmälan sker tidigast samma dag 
på telefon 0933-14092 eller sms 073-06 12 123 mellan 7.30-11.00. Under denna tid får man direkt bekräftelse på om man har fått plats heller inte. På inga andra tider tas anmälan emot. Inga meddelande får hellre lämnas på telefonsvarare, då vi inte kommer att ha möjlighet att ringa upp er. Anmälan sker därefter i kassan, i samband med att man löser in sig. Är man inte föranmäld får man vänta, eller hoppas på att det finns plats ledig. Vänligen, respektera detta för allas skull. 

Som tidigare uppmanar vi, liksom FHM, "Kom om du är frisk - stanna hemma om du känner dig förkyld".

Går bra att ringa på andra tider om man har funderingar.