Tvärålund - Gula Huset

 Förskolan Gula huset ligger mitt i den idylliska byn Tvärålund.

Vår förskola, med förhållandevis små barngrupper, ligger med närhet till skola, idrottsplan, skog samt det fina damm-området, där man på sommaren kan bada och fika. Vi brukar även leka i klätterställningen och laga mat på grillen som finns där.

Förskolan Gula huset består av 4 avdelningar. På nedre plan finns Myggan och Humlan med de lite yngre barnen, 1-3 åringar. På övre plan finns Sländan och Svalan där våra 4-5 åringar håller till. 

Vår målsättning är att vara ute mycket och använda oss av vår närhet till naturen. Vi har en nyinköpt grillplats på gården och där vi lagar både lunch och mellanmål så ofta vi kan.

Utemiljön på gården är under utveckling och förändring. En sinnesträdgård är i sin linda och genom personalens och föräldrars samarbete hoppas vi att vi tillsammans kan skapa en miljö för lustfyllt lärarande och hållbar utveckling.

Barnens utforskande och nyfikenhet utgör grunden för vår pedagogiska verksamhet. Genom att främja deras lek och kreativitet i naturliga och stimulerande miljöer utvecklas barnen. Kom gärna och besök oss!
 
Kontaktperson: Petra Vahlberg
 

Telefon:
Svalan: 070-508 20 23
Humlan: 070-382 07 67
Myggan: 070-382 10 95
Sländan: 076-145 01 96


Adress:
Idrottsvägen 2
922 94 Tvärålund


Länk till karta (öppnas i nytt fönster)

Kontaktperson: Pernilla Hall