Här hittar du lediga tomtmarker

Vill du flytta och bo i Vindeln? Här finns information om alla lediga tomter som ägs av Vindelns kommun.

Bo och leva i Vindeln

Tillsammans är vi Vindeln. Varmt välkommen att flytta till oss. Här finns all information för dig som vill flytta till oss.

Jobba hos oss

Det finns ett stort urval av arbetsmöjligheter inom en rad olika yrkesområden i Vindelns kommun.

Vindelns Lärcentrum

I Vindelns kommun finns vårt Lärcentrum. Hos oss kan du läsa SFI, grundläggande och gymnasiala kurser samt söka yrkesutbildningar.

Vindeln Innovation Center

Vindelns kommun har i dialog med det lokala näringslivet startat processen att etablera nytt center för teknik- och innovation på Vindelns Innovation park.

Pressrum Vindelns kommun  Länk till annan webbplats.

Vad är på gång i Vindelns kommun? Här kan du läsa nyheter och ta del av våra pressmeddelanden direkt i vårt nyhetsrum.

Vad är på gång i Vindeln? Länk till annan webbplats.

På Visit Vindelns hemsida kan du ta del av vilka evenemang och aktiviteter som finns i Vindelns kommun. På deras sida kan ni också lyfta och tipsa om era egna event.

Aktuella upphandlingar 

Här kan ni ta del av kommunens upphandlingsprocesser, anbudsförfarande samt ta del av vilka aktuella upphandlingar som är på gång.

FAQ på dina Bygg-&miljöfrågor

Behöver du söka bygglov, göra en bygganmälan, ansöka om enskilt avlopp, alkoholtillstånd eller göra Attefallsanmälan? På vår FAQ-sida får du svar på dina frågor.

Nyheter

 • Bygga, miljö och infrastruktur

  Ny energi- och klimatrådgivare

  Vindelns kommun har anställt Jamal Mouneimne som ny energi- och klimatrådgivare. Han har över 16-års erfarenhet inom myndighetsutövning, bygglovhandläggning och som bygglovinspektör.
 • Näringsliv och arbetsmarknad

  Feriejobb i Vindelns kommun

  Är du intresserad av att jobba under sommarlovet? Kanske prova på ditt första jobb?
 • Näringsliv och arbetsmarknad

  Vindelnbostäder AB planerar för 23 hyreslägenheter i Vindeln

  Det behövs fler bostäder i Vindelns kommun för att möta parera framtidens utmaningar med ökad kompetensförsörjning inom både den kommunala sektorn och det privata näringslivet. För att möta behovet pl...
 • Bygga, miljö och infrastruktur

  Sök bygglov i god tid om du ska bygga

  Under våren är det högsäsong för bygglovsansökningar. Har du tänkt bygga något till sommaren är det bra att du lämnar in din ansökan i god tid.
 • Kommun och politik

  Vindelns kommun och polisen har tecknat nya medborgarlöften

  Polismyndigheten har tecknat nya medborgarlöften med Bjurholms, Nordmalings, Robertsfors, Vindelns, Vännäs och Umeå kommun. I slutet av förra veckan samlades representanter för alla närliggande kommun...
 • Omsorg och hjälp

  Din insats gör skillnad

  Vindelns kommun söker just nu kontaktpersoner, kontaktfamiljer, familjehem och jourhem. Det krävs ingen formell kompetens för att bli uppdragstagare. Vi fäster stor vikt vid intresse och lämplighet. D...