Lediga jobb

Vindelns kommun med sina cirka 500 anställda arbetar varje dag för att vara Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö.

Vi använder e-rekrytering

Inom Vindelns kommun använder vi oss av e-rekrytering. Vi ber därför om att du, så långt det är möjligt undviker pappersansökningar. Våra största verksamhetsområden är förskola och skola samt vård och omsorg, men vi arbetar också med bibliotek, gator och vägar, idrott, kultur, musikskola, flyktingmottagning och mycket mer. Klicka på tjänsterna nedan så länkas du till vårt rekryteringsverktyg.

Rekrytering av chefer

För vissa lediga chefstjänster anlitar kommunen rekryteringsföretag.

Tjänster att söka

Tjänster att söka via rekryteringsföretag

Verksamhetschef till äldreomsorgen

Socialförvaltningen söker en verksamhetschef med placering inom verksamhetsområde äldreomsorg. Verksamhetsområdet innefattar enheter som hälso- och sjukvård, särskilt boende, hemtjänst och gruppbostäder LSS. Ansök till tjänst som verksamhetschef senast den 8 september 2019

Personligt ombud

Vill du göra skillnad i personers vardag som personligt ombud? Som personligt ombud ska du stödja den enskilde i sin vardag med bland annat kontakter med olika myndigheter men även uppmuntra och motivera för att personen ska få kontroll över sin vardag. Sök jobbet via annonsen till höger. --->

 

Intresserad av arbete inom vård och omsorg?

Hör gärna av dig med din intresseanmälan om du är nyfiken på att arbeta som timvikarie inom vård och omsorg hos oss så tar vi kontakt med dig. Klicka på länken här ovanför som heter Intresseanmälan – Omsorgspersonal så länkas du till vårt rekryteringsvektyg där du ombeds lämna dina uppgifter.

Internt annonserade jobb

OBS! Gäller endast den som är tillsvidareanställd i Vindelns kommun.

Filmen om Vindeln

Får vi låna två minuter av din tid och visa dig Filmen om Vindeln? Klicka på bilden till höger! --->

Arbetsförmedlingen

Lediga jobb hos samtliga arbetsgivare i kommunen hittar du på Arbetsförmedlingens hemsida. Arbetsförmedlingen i Vindeln har tfn 0771-60 00 00 vx.

Sveriges viktigaste jobb!

Du borde ha Sveriges Viktigaste Jobb! Gör testet, vilket jobb passar DU för?

 

 

Kontaktperson: Tom Norrgård