Lediga jobb

Vindelns kommun med sina cirka 500 anställda arbetar varje dag för att vara Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö.

Lediga jobb

Rekrytering av chefer

För vissa lediga chefstjänster anlitar kommunen rekryteringsföretag.

Kommundirektör

Är du intresserad av samhällsutveckling och har viljan och förmågan att aktivt leda utvecklingen av Vindelns kommun mot framtiden? Då vill vi gärna veta mer om dig! Ansök till tjänst som kommundirektör senast den 15 september 2019

Verksamhetschef till äldreomsorgen

Socialförvaltningen söker en verksamhetschef med placering inom verksamhetsområde äldreomsorg. Verksamhetsområdet innefattar enheter som hälso- och sjukvård, särskilt boende, hemtjänst och gruppbostäder LSS. Ansök till tjänst som verksamhetschef senast den 8 september 2019

Intresserad av arbete inom vård och omsorg?

Hör gärna av dig med din intresseanmälan om du är nyfiken på att arbeta som timvikarie inom vård och omsorg hos oss så tar vi kontakt med dig. Klicka på länken Intresseanmälan – Omvårdnadspersonal under Lediga Jobb längre upp på denna sida så länkas du till vårt rekryteringsvektyg där du ombedes lämna dina uppgifter. Därefter blir du kontaktad av våra vikariesamordnare.

Vi använder e-rekrytering

Inom Vindelns kommun använder vi oss av e-rekrytering. Vi ber därför om att du, så långt det är möjligt undviker pappersansökningar. Våra största verksamhetsområden är förskola och skola samt vård och omsorg, men vi arbetar också med bibliotek, gator och vägar, idrott, kultur, musikskola, flyktingmottagning och mycket mer. Klicka på tjänsterna nedan så länkas du till vårt rekryteringsverktyg.

Internt annonserade jobb

OBS! Gäller endast den som är tillsvidareanställd i Vindelns kommun.

Filmen om Vindeln

Får vi låna två minuter av din tid och visa dig Filmen om Vindeln? Klicka på bilden till höger! --->

Arbetsförmedlingen

Lediga jobb hos samtliga arbetsgivare i kommunen hittar du på Arbetsförmedlingens hemsida. Arbetsförmedlingen i Vindeln har tfn 0771-60 00 00 vx.

Sveriges viktigaste jobb!

Du borde ha Sveriges Viktigaste Jobb! Gör testet, vilket jobb passar DU för?

 

 

Kontaktperson: Tom Norrgård