Personalsidor

Välkommen till Vindelns kommuns personalsidor. Sidorna vänder sig till dig som arbetar inom Vindelns kommun och innehåller information som du behöver i ditt arbete. Observera att samtliga bilder nedan är klickbara!

  

 

Personalsidorna har fem sektioner

Personalsidorna är uppdelade i sektionerna Senaste Nytt, Chefshandboken, Service och Stöd,  Personalhandboken samt Personalinformation.

 • Senaste Nytt
  Under denna flik hittar du senaste inläggen som publicerats på Personalsidorna.
 • Chefshandboken
  Syftet med chefshandboken är att ge våra chefer en överblick över vilka skyldigheter, rättigheter, rutiner och olika policys som gäller hos oss i Vindeln.
 • Service och Stöd
  Här har vi samlat sidor som berör alla anställda i kommunen, och därför bör vara lättåtkomliga, såsom t ex inloggning e-post, blanketter, Wisma Självservice och Netwise.
 • Personalhandboken
  Vindelns kommuns personalhandbok har till främsta uppgift att vara en praktisk uppslagsbok för anställda som vill informera sig om aktuella regler, riktlinjer, förmåner och liknande.
 • Personalinformation
  Informationen om aktuella händelser och sammankomster för personalen i Vindelns kommun.


Utöver dessa fem sektioner innehåller sidorna även ett Alfabetiskt indexregister med över 300 länkade sökord i alfabetisk ordning. När du klickar på ett sökord i listan kommer du direkt till rätt sida i någon av handböckerna vilket förenklar och snabbar upp din sökning. 

Översiktsbilden ovan innehåller även fyra klickbara genvägar, de två övre till arbetsmiljöverktyget KIA, och de två nedre till tjänsten Sjuk & Frisk.

Sidorna är publika

Du kommer åt sidorna via kommunens officiella hemsida, vilket innebär att du kommer åt dem från vilken dator som helst som är ansluten till internet. Om du ”surfar” in till sidan via en dator som inte är din arbetsdator kommer det dock att vara vissa begränsningar, bland annat kommer du inte att kunna använda Netwise. För det krävs att du använder en arbetsdator.

Webbmailen, lönesystemets självservice samt de flesta länkade dokument kommer du dock alltid åt, oavsett om du använder en arbetsdator eller sitter vid en dator hemma.

https://ia.afaforsakring.se/Authentication?userid=Degerfors&userpwd=Vindeln14002

Kontaktperson: Maria Höglund