Granö söker lärare

Vi söker lärare till Granö småbarnsskola som är en integrerad skol- och förskoleverksamhet med barn i åldrarna 1-9 år samt fritidsverksamhet med barn i åldrarna 6-10 år.

Granö småbarnsskola ligger naturskönt i byn Granö, nära skogen och Umeälven. Skolan har en utemiljö som inspirerar till lärande med stora lekytor utomhus och tillgång till skidspår och isbana. Närheten till skogen ger goda möjligheter till utflykter och naturstudier. Skolan har eget skolkök med en stor trevlig matsal som även används vid skolans och byns sammankomster. Granö präglas av hög aktivitet och engagemang hos invånarna. Det har bland annat resulterat i utveckling i form av framgångsrika företag, en golfbana och en turistanläggning vid Umeälvens strand som även lockar många utländska besökare.

Granö ligger intill Blå Vägen, E12, vilket gör att det går utmärkt att pendla med buss eller bil till Granö från både Umeå och Lycksele.

Vi söker nu en lärare för grundskolans tidigare år. Grundskolläraren i småbarnsskolan arbetar huvudsakligen med undervisning i åk 1-2. Läraren har det pedagogiska ansvaret för arbetet med eleverna i grundskolan. Fördelningen av arbetsuppgifter och innehåll i övrigt görs tillsammans med förskollärare och barnskötare som ingår i arbetslaget..

Välkommen till oss! Om du vill veta mer om jobbet och Vindelns kommun, ring Birgitta Signebro 070-327 07 13 eller 0933-141 40.

Sök jobbet som lärare i Granö här Sista dag att söka är den 22 maj.

Klicka på bilden här nedanför så öppnas en broschyr som berättar om Vindeln.

Broschyr om Vindeln  

Kontaktperson: Maria Höglund