Vindelforsgalan den 9 november

Kom och hylla våra fantastiska entreprenörer genom en gala med middag, utmärkelser och musik. Vi börjar redan på eftermiddagen med inspirerande föreläsningar.

Biljetterna släpps den 1 oktober

- Biljetterna till 2016 års gala sålde slut rekordsnabbt, och vi räknar med minst lika hårt tryck i år, säger Helena Lundgren, Företagarna Vindeln. Vi är supernöjda med årets program och val av föredragshållare samt konferencier. Det är viktigt att ha en lokal touch på galan och det tycker vi att vi lyckats mycket bra med i år.

Karina Folkesson, med en bakgrund som radio- och TV-journalist och regionchef för Svenskt Näringsliv i Västerbotten i 11 år, kommer guida deltagarna som konferencier för galan.

Föredrag på eftermiddagen

Årets gala hålls på Forum och Hotell Forsen och har i år utökats med ett eftermiddagspass med spännande föreläsningar. På plats under galans eftermiddagspass finns den dynamiska duon Annakarin Nyberg och Clara Lidström som pratar på temat Entreprenörskap & landsbygd

Clara Lidström driver idag en av Sveriges största bloggar Underbara Clara. Dr. Annakarin Nyberg är disputerad internetforskare, prisbelönt pedagog, moderator, föreläsare och författare till bland andra böckerna Digitalt entreprenörskap (Studentlitteratur) och Sociala medier och härskartekniker (Nyberg & Wiberg).

Annakarin Nyberg arbetar även som affärscoach och som mentor för nya företagare, samt är verksam i flertalet styrelser, bland annat Swedbank (Umeå) och företagsinkubatorn BIC-factory.


Företagspriser delas ut under galakvällen

Du har möjlighet att nominera företagare i flera kategorier, där huvudpriset är Årets företagare. Du kan nominera fram till den 22 oktober

Läs mer om nominering, kriterier och priser på  Vindelforsgalans hemsida som uppdateras löpande.

Under galans kvällspass delas fem företagspriser ut:
1. Årets företagare
2. Årets Grej
3. Årets Ambassadör
4. Årets Nyföretagare
5. Årets Varumärke


Vindelforsgalan arrangeras av Företagarna Vindeln och Vindelns kommun.

Kontaktperson: Maria Höglund