Vill du vara medmänniska?

Vi söker just nu en kontaktperson till en aktiv kille vars intressen är mountainbikecykling, skidåkning, simning och andra liknande aktiviteter.

Går du dessutom på gym är detta en fördel då även detta är någonting som ni skulle kunna göra tillsammans.

Om uppdraget

Uppdraget som kontaktperson innebär att du är en medmänniska till någon som har behov av detta, en kompis som ska främja sociala kontakter och delaktighet i samhällets fritidsutbud. Det kan handla om att umgås över en fika, gå en promenad eller följas åt till en fritidsaktivitet.

Uppdraget baseras på ett antal kontakter per månad enligt avtal och för detta erbjuder vi ett arvode som baseras på uppdragets svårighetsgrad och antalet kontakter. Du får även en ersättning för dina omkostnader.

För uppdragen krävs ingen formell kompetens. Stor vikt fästs vid intresse och personlig lämplighet.

Låter det intressant?

Ring Caroline Sandström 0933-140 41 eller 070-251 78 85, Socialförvaltningen Det går också bra att skicka ett mail så kontaktar jag dig. caroline.sandstrom@vindeln.se

Fler kontaktpersoner behövs

Vi har även behov av kontaktpersoner för andra uppdrag, därför är du alltid varmt välkommen med intresseanmälan även om just ovanstående uppdrag inte känns aktuellt utifrån just dig och dina intressen.