Mark och lokaler

Letar ditt företag efter en tomt eller behöver du hyra en lokal? Här kan du se lediga objekt i kommunen. Vill du hyra ut mark eller lokaler kan du som företagare annonsera kostnadsfritt via Objektvision.

Letar du kommunal mark?

Är du intresserad av industrimark för din verksamhet? Kontakta Kommunal utveckling för mer information. Se kontaktuppgifter till höger.

Kommunala lokaler

Kommunens lokaler förvaltas av det kommunala fastighetsbolaget Vindelnbostäder AB (VIBO).

Vindelnbostäders uppdrag är att äga och förvalta bostäder, förvalta industri- och kontorslokaler vilka ägs av Vindeln Utveckling AB samt förvalta kommunens övriga fastighetsbestånd såsom skolor, kommunhus, förskolor, äldreboenden med mera.

Söker du lokaler till ditt företags verksamhet? Kommunens lediga lokaler annonseras via Objektvision. Vill du veta mer kontakta Vindelnbostäder. Se kontaktuppgifter till höger.

Privata lokaler

Via Objektvision kan du som företagare annonsera kostnadsfritt om lediga lokaler i Vindelns kommun. Genom den här länken hittar du en lista på privata hyresvärdar >>>

Vill du annonsera på Objektvision?

Objektvision.se är en heltäckande och oberoende marknadsplats för företag som söker och erbjuder lediga lokaler, kommersiella fastigheter och markområden. Genom vårt samarbete kan du som företagare annonsera kostnadsfritt. Dina objekt kommer att visas både på objektvision.se och på vår hemsida. Om du vill skapa en annons för din lediga lokal på objektvision kan du läsa mer hur du går till väga här: https://objektvision.se/documents/pdf/kommunbroschyr.pdf Länk till annan webbplats.

Så här gör du;

1. Skapa konto
För att kunna lägga upp en annons på Objektvision behöver du först skapa ett konto. Vindeln är en av Objektvisions samarbetskommuner och du kan därför annonsera kostnadsfritt. Genom att klicka på länken nedan kommer du till hemsidan där annonspaketet för kommun är valt. Klicka sedan på den röda knappen ”FORTSÄTT” för att börja fylla i dina företagsuppgifter. Klicka här för att skapa ett konto >>> Länk till annan webbplats.

2. Lägg in en annons
När du har registrerat ditt konto klickar du på ”Lägg in annons”. Följ sedan alla stegen. För att locka fler intressenter är det viktigt att använda bra bilder och beskrivande texter.

3. Klart!
När din annons är upplagd visas den både på objektvision.se och på Vindeln.se

Avanäs företagspark

I byn Avanäs, 15 kilometer norr om Vindeln finns verksamhetslokaler och mark tillgängliga för uthyrning. https://avanasforetagspark.se/ Länk till annan webbplats.

Kontaktpersoner, Avanäs företagspark;
Mattias Sund
Uthyrning lokaler och mark
073-069 06 12
mattias@jmsundfast.se

Matti Pessa -
Uthyrning förvaringsplats husvagn/husbil
070-203 84 00


Kontakta oss;

Erika Johansson
Sektorchef kommunal utveckling
Vindelns kommun
erika.johansson@vindeln.se
0933-141 15

Tobias Rosencrantz
Vindelnbostäder AB
tobias.Rosencrantz@vindeln.se
073-033 49 39

Angelica Johansson
Näringsliv
angelica.johansson@vindeln.se
070-233 26 21